Кметът на Доспат: Пожелавам ползотворна, безпроблемна и пълноценна учебна година!

16 Sep, 2024

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

От инж. Елин Радев – Кмет на Община Доспат по случай

Първият учебен ден за учебната 2024/2025 година

 

УВАЖАЕМИ ДИРЕКТОРИ,

УВАЖАЕМИ, РОДИТЕЛИ, УЧИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ,

СКЪПИ ПЪРВОКЛАСНИЦИ,

 

ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН!

Започва първата за първокласниците или поредната за порасналите ученици учебна година в училище! И в нашите училища, днес е вълнуващ и искрен празник за децата, за учениците, за семействата и за учителите. Празник, който съчетава приемствеността между поколенията, традициите и надеждата за бъдещето.

Скъпи първокласници, това е вашият специален ден – за пръв път с трепет и любопитство прекрачвате училищния праг! Вече сте пораснали, вече сте ученици, но не бързайте да се разделяте с детството. Бъдете любознателни, бъдете смели, защото тръгвате на едно прекрасно пътешествие в света на знанието.

Скъпи ученици, бъдете усърдни в учението, творете красота и доброта около вас!

Уважаеми родители, бъдете до своите деца по пътя на израстването им като знаещи и можещи хора, поощрявайте любопитството им, създавайте им усещането, че знанието е ценност!

Уважаеми учители, носите на плещите си най-големия и отговорен товар – не само да изучите децата ни, но и да ги подкрепяте в трудностите, които ги чакат по пътя на знанието. Вие сте тези, които трябва да убедите децата ни, че знанието и науката са мъдрост, която винаги дава своите плодове.

На всички Вас честит първи учебен ден! Пожелавам ползотворна, безпроблемна и пълноценна учебна година! На добър час!

 

С УВАЖЕНИЕ,

 

ИНЖ. ЕЛИН РАДЕВ

Кмет на Община Доспат

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура