Боран Хаджиев към пожарната: Нека винаги се връщате безопасно у дома след всяка намеса

14 Sep, 2024

ДО

ГЛАВЕН ИНСПЕКТОР НИКОЛАЙ ЗАНГАРОВ

НАЧАЛНИК

НА РСПБЗН – ЧЕПЕЛАРЕ

ОД НА МВР СМОЛЯН

П О З Д Р А В И Т Е Л Е Н А Д Р Е С

 

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ЗАНГАРОВ,

УВАЖАЕМИ СЛУЖИТЕЛИ НА ПОЖАРНАТА БЕЗОПАСНОСТ

И ЗАЩИТА НА НАСЕЛЕНИЕТО,

 

От името на Община Чепеларе и от свое име, имам честта да Ви поздравя по случай професионалния Ви празник – 14 септември!

Този ден е посветен на Вас – хората, които с професионализъм, смелост и себеотрицание рискуват живота си, за да осигурят нашата безопасност. Вашата мисия е изключително важна за обществото ни, защото Вие сте на първа линия в борбата с бедствия, пожари и извънредни ситуации, и винаги сте готови да помогнете там, където има най-голяма нужда от бърза реакция и твърдост.

Вашето ежедневие е изпълнено с предизвикателства, които изискват не само знания и умения, но и човечност, воля и безстрашие. С огромно уважение и признателност се обръщам към всеки един от Вас, който ежедневно доказва, че смелостта и саможертвата са същността на Вашата професия.

Пожелавам Ви здраве, сили и устойчивост в изпълнението на тази отговорна и благородна мисия. Нека винаги се връщате безопасно у дома след всяка намеса, а обществото ни да оценява по достойнство Вашата работа и принос за неговата сигурност.

Продължавайте с гордост да носите огъня на отговорността и доблестта в сърцата си!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

С уважение,

БОРАН ХАДЖИЕВ

Кмет на Община Чепеларе

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура