Таня Светлинова ще бъде говорител на РИК-Смолян

11 Sep, 2024

Таня Светлинова ще бъде говорител на Районната избирателна комисия в Смолян за предстоящите парламентарни избори на 27 октомври.

Тя ще изразява официалните позиции и решенията на Районната избирателна комисия в Смолян, свързани с изборите за народни представители.

Светлинова е назначена от ЦИК за секретар на РИК-Смолян , като на предишните парламентарни избори беше председател на Комисията.

Припомняме, че след като на проведените консултации при областния управител не се постигна съгласие между участниците по отношение на състава на РИК – Смолян, Централната избирателна комисия взе решение и назначи 13 членния състав на Районната избирателна комисия в Двадесет и втори изборен район – Смолянски както следва:

ПРЕДСЕДАТЕЛ: Венета Илчева Русева

ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛИ: Добрин Юлиянов Тодоров; Костадин Димитров Чаталбашев; Соня Стоянова Коджебашева; Боян Ваклинов Симеонов

СЕКРЕТАР: Таня Радоева Светлинова

ЧЛЕНОВЕ: Малинка Минчева Кордова; Фехри Севдиев Сираков; Василка Димитрова Гатешка; Анастасия Манолева Караманолева-Пенева; Димитър Стоянов Марев; Ина Димитрова Караджова; Стефка Дафова Станкова.

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура