Златоград се включва в кампанията „Да изчистим България заедно”

11 Sep, 2023

Община Златоград за поредна година ще се включи в кампанията „ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО“.

Емблематичната кампания на bTV Media Group „Да изчистим България заедно“ е сред най-мащабните и ефективни доброволчески инициативи в България с грижа за околната среда.

Предстоящото единадесето издание на инициативата ще бъде под надслов „Готови сме!“ и ще се проведе на 16 септември 2023 г.

Общинското ръководство отправя покана до всички жители, учреждения и институции, фирми и предприятия в общината, да се включат в организираното почистване.

Желаещите да се включат в кампанията могат да получат безплатни чували и ръкавици в сградата на Община Златоград на 15 септември 2023 година, от 08:30 до 17:30 часа.

Събраните отпадъци ще бъдат извозвани от екипа на дейност „Чистота“.

За останалите населени места, определянето на участъците и организацията за почистването им се извършва от кметовете и кметските наместници на съответното населено място.

За допълнителна информация, относно организацията за почистване, Общинска администрация Златоград обявява телефон за връзка – 0884 600 172.

Заедно имаме силата да се справим с всеки проблем! Заедно можем да преодолеем и най-сериозното препятствие! Да обединим усилия и да победим в името на природата!

ГОТОВИ СМЕ ДА ДАДЕМ „ДОБРИЯТ ПРИМЕР“ !

 

Снимка: Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

___________________________________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура