Община Смолян организира спортен празник на 12 октомври

07 Oct, 2024

Община Смолян организира спортен празник на 12 октомври (събота) от 11:00 часа на стадион Смолян. При дъждовно време мероприятието ще се проведе в Спортната зала “Величко Чолаков”.

Гости ще са участниците от “Игри на волята” сезон 4 – Георги Янев и Ники Чакалов, а водещ на събитието ще бъде един от най-обичаните инфлуенсъри Мартин Друмев.

Всички деца, младежи и възрастни са добре дошли. Целта на мероприятието е да мотивираме повече хора, да спортуват и да се грижат не само за телата си, но и за здравето си.

Гостите ще направят демонстрация как правилно да се използват уредите на новата площадка за кросфит, също така ще дадат съвети за тренировки и здравословно хранене.

Все повече деца и младежи водят заседнал начин на живот, не се разделят и за час с телефоните и компютрите си, а България е на едно от първите места в Европа по брой на деца страдащи от диабет и затлъстяване.

Точно заради това една от големите ни мисии като общество е да засилим интереса на младежите към спорта и здравословния начин на живот, споделиха от Общинската администрация.

Събитието се организира от Община Смолян и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

 

Снимки: Архив

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура