Кметът на Чепеларе: Нека новата учебна година бъде изпълнена с успехи, радост и вдъхновение

16 Sep, 2024

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ Г-Н БОРАН ХАДЖИЕВ –

КМЕТ НА ОБЩИНАЧЕПЕЛАРЕ

ПО СЛУЧАЙ НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА

 

УВАЖАЕМИ ДИРЕКТОРИ НА УЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ,

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ И СЛУЖИТЕЛИ НА ОБРАЗОВАТЕЛНИ ИНСТИТУЦИИ,

СКЪПИ УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЛИ,

С голямо вълнение Ви поздравявам по случай началото на новата учебна година!

Това е време, изпълнено с надежда, мечти и стремеж към знание. Началото на учебната година е празник, който ни напомня за важността на образованието и ролята му в изграждането на нашето бъдеще.

Учителите са нашите вдъхновители и водачи в пътя към знанието. Тяхната неуморна работа и всеотдайност са ключови за успеха на всяко дете. Скъпи учители, благодаря Ви за Вашия труд, за това, че с грижа и любов водите учениците към нови хоризонти.

Скъпи ученици, пред Вас се откриват безброй нови възможности за израстване и развитие. Всяко ново знание е стъпка напред към осъществяването на Вашите мечти. Бъдете любознателни, трудолюбиви и не спирайте да търсите нови знания!

Уважаеми родители, Вашата подкрепа е изключително важна в този процес. Благодарение на Вашата обич и грижа децата Ви ще могат да преодолеят предизвикателствата и да постигнат успехи.

Нека новата учебна година бъде изпълнена с успехи, радост и вдъхновение за всички Вас. Пожелавам Ви здраве, кураж и упоритост! Нека всеки ден бъде ново предизвикателство и ново постижение!

Честит първи учебен ден и успешна нова учебна година!

НА ДОБЪР ЧАС!

 

С уважение,

БОРАН ХАДЖИЕВ

Кмет на Община Чепеларе

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура