Емблемата на Пампорово: Скиорът Иван Раев празнува 100-годишен юбилей

04 Jul, 2024

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН РАЕВ,

ЧЕСТИТ 100 – ГОДИШЕН ЮБИЛЕЙ!

От името на Община Чепеларе и всички наши съграждани сърдечно Ви поздравяваме по случай Вашия забележителен вековен юбилей!

Горди и благодарни сме, че сте наш съгражданин и Ви желаем здраве и спокойствие, за да ни радвате с позитивизма си и още дълги години да бъдете живата легенда на Чепеларе.

Вие сте доказателство за силата на духа и важността на активния начин на живот, защото чистият въздух и ежедневните тренировки доказват как човек може да се зарежда с позитивна енергия и да бъде здрав.

С гордост Ви наричаме „емблемата на Пампорово“, курортът, за съществуването на който Вие имате лични заслуги. Поздравявам Ви за неуморния дух и неугасващото желание, с което до скоро се качвахте на ските ежедневно всяка зима. Ските са символ на връзката Ви с Чепеларе и любовта Ви към зимните спортове.

Освен като отличен скиор и най-възрастният ски инструктор от рекордите на Гинес, Вие сте и добър плувец, който до преди няколко години не пропускаше възможност да се гмурка редовно в Черно море през летните сезони.

Любовта Ви към природата и хората Ви дава сили да се разхождате из любимата Родопа планина ежедневно и да срещате всеки човек с цвете.

Вашата история и личен пример са вдъхновение за всички нас! Бъдете благословен!

С уважение и най-добри пожелания,

 

БОРАН ХАДЖИЕВ

Кмет на община Чепеларе

 

ЕКАТЕРИНА ПЕТРОВА

Председател на Общински съвет Чепеларе

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура