Детската градина в Триград изпрати тържествено своите малки абитуриенти

30 May, 2024

Филиалът на Детска градина ”Радост” в село Триград изпрати своите малки абитуриенти. С празнична програма, която включваше много песни, танци и стихотворения децата от предучилищната група, в присъствието на своите учители, родители и близки си взеха довиждане с детската градина.

Тържеството бе уважено и от кмета на Община Девин Здравко Иванов. Той се обърна към директора на детското заведение Руфие Шанова и всички присъстващи.

“Днес е вълнуващ ден за децата от предучилищната група, техните родители и учители. Ден, в който малчуганите казват довиждане на градината, в която си играеха на воля и забавляваха! Разбира се направиха и първите си крачки по пътя на знанието, откриха буквите и цифрите. Учиха се да рисуват, да пеят, рецитират и танцуват.

През цялото това време до тях бяха техните учители и възпитатели. Знам, че раздялата ще е емоционална, но знам, че във всички вас ще останат много мили спомени един за друг.

Скъпи деца,

Време е да си кажете сбогом с любимата Ви детска градина, но Ви предстои да прекрачите прага и на родното училище! Като първокласници ще имате по-малко време за игри и забавления, но Ви очаква да опознаете света. Използвайте ваканцията за смях и веселия като съм сигурен, че с нетърпение очаквате и първият училищен звънец.

Ние Ви изпращаме с увереност, че ще бъдете много добри ученици и че винаги ще пазите в сърцето си вашата детска градина”, каза в словото си Иванов.

Тържество завърши с много положителни емоции.

 

Снимки: Община Девин

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура