Д-р Краси Събев: Очаквам масова подкрепа за ГЕРБ

29 May, 2024

От три години държавата е спряла и трябва да възобновим темповете, с които ГЕРБ работи в продължение на 13 години. Всички видяха, че когато се взимат правилните решения се постигат успехи.

А когато управляват случайни субекти как може държавата да спре и даже да върви надолу. За три години държавата натрупа 62 млрд. дългове.

Това заяви водачът на кандидат-депутатската листа на ГЕРБ-СДС в Смолян д-р Красимир Събев.

Първо трябва да спечелим убедително изборите, които предстоят и след това да реализираме всички секторни приоритети в нашата програма.

Планът за възстановяване и устойчивост е огромен ресурс, но ние го изпускаме досега заради некомпетентност и сме на последно място по усвояване в ЕС. Това трябва да се промени и да вкараме в икономиката тези пари, които ни се полагат от Европа.

Отчаян съм от безхаберието, което три години властва в България. Затова очаквам мобилизация на избирателите в Смолянска област, очаквам масова подкрепа за ГЕРБ.

Очаквам да направим отличен резултат и да бъдем с двама народни представители в парламента.

Красимир Събев е роден на 30 декември 1968 г. в Мадан. Магистър по анестезиология и интензивно лечение, обществено здраве и здравен мениджмънт. Началник е на Отделението за анестезиология и интензивно лечение (ОАИЛ) на МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ АД – Смолян. Три години е бил заместник-директор по медицинските дейности в областната болница. Бил е депутат в 44-ото, 47-ото, 48-ото и 49-ото Народно събрание. Представител на гражданската квота. Има едно дете.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура