Благотворителна кампания в Доспат зарадва деца с хубави подаръци

14 Feb, 2024

Мисия Благотворителност „От деца за деца! Доброто продължава! Да подадем ръка!” в Доспат зарадва малчугани с хубави подаръци.

Със средстават от благотворителните базари са закупени два лаптопа и един велосипед за три деца, които посещават ЦОП и ДЦДМУ – гр. Доспат.

Благотворителните базари и инициативи, не са само за набиране на средства. Те са красиво напомняне на обществото, че заедно можем да създадем по-светъл и по-обнадежден свят за всички хора, заяви Емилия Рашинова – директор на ЦОП – ДЦДМУ Доспат.

Същността на тези инициативи са в насърчаването на единството и добрата комуникация, както на екипите на ЦОП и ДЦДМУ – гр. Доспат, така и на обществото, изграждайки емоционално чувство за цел.

Проведените ни базари и инициативи служат като доказателство за социалните ни ангажименти и отговорности, демонстрирайки, че успехът не се измерва само с финансови постъпления, но и с Принос към обществото като цяло, сподели Рашинова.

Тя сърдечно благодари на кмета на Доспат инж. Елин Радев, на Димитър Димитров – Изпълнителен Директор на Ардес Информационни Технологии ЕООД – гр. Варна и на колегите от ЦОП и ДЦДМУ – гр. Доспат, за тяхната сърдечност, мотивация, креативност и сръчност.

Рашинова благодари сърдечно и на всички благодетели и съмишленици, които за пореден път отвориха сърцата си за доброто, включвайки се в общата ни кауза. Тя допълни, че каузата продължава.

 

Снимка: Вестник на Община Доспат

 

 

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура