Община Смолян прави обществена консултация за местните такси и услуги

22 Nov, 2023

На основание чл.26, ал.2, ал.З и ал.4 от Закона за нормативните актове (ЗНА) и чл.77 от Административно процесуалния кодекс (АПК), Община Смолян предоставя на вниманието на всички заинтересовани лица в срок от 30 (тридесет) календарни дни от датата на публикуването на настоящия проект за изменение и допълнение на Наредба № 2 за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги в Община Смолян.

В посочения срок всички граждани и юридически лица могат да депозират писмени предложения, изразят мнения и препоръки по проекта на следния е-mail: obshtina_smolyan@abv.bg и в деловодството Приемна № 1 на община Смолян, с адрес гр. Смолян – 4700, бул. „България“ № 12, в рамките на работното време от 8.30 часа до 17.00 часа.

Материалите по проекто-наредбата се намират на разположение при гл. експерт Анелия Кехайова в сградата на Община Смолян, стая № 213, всеки работен ден от 8.30 часа до 17.00 часа.

Документи:

PDF Файл – НАРЕДБА № 2 ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕТО И АДМИНИСТРИРАНЕТО НА МЕСТНИТЕ ТАКСИ И ЦЕНИ НА УСЛУГИ В ОБЩИНА СМОЛЯН

PDF Файл – ДОКЛАД С МОТИВИ, ЧАСТИЧНА ПРЕДВАРИТЕЛНА И ПОСЛЕДВАЩА ОЦЕНКА НА ВЪЗДЕЙСТВИЕ ПО ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА НАРЕДБА № 2 ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕТО И АДМИНИСТРИРАНЕТО НА МЕСТНИТЕ ТАКСИ И ЦЕНИ НА УСЛУГИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА СМОЛЯН

PDF Файл – ПРИЛОЖЕНИЕ №1 – Такса битови отпадъци

PDF Файл – ПРИЛОЖЕНИЕ №2 – Такса за ползване на пазари, тържища, панаири, тротоари, площади, улични платна и терени с друго предназначение

PDF Файл – ПРИЛОЖЕНИЕ №4 – Такси технически услуги

PDF Файл – ПРИЛОЖЕНИЕ №6 -Други цени и такси

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура