Чепеларе ще отпразнува подобаващо златния медал на Петър Гергьовски

28 Mar, 2023

Изключително силният изминал спортен уикенд ще отпразнува Чепеларе в сряда (29 март) от 18 часа на площад “Олимпийски”, съобщиха от Общинската управа.

„Заповядайте заедно да приветстваме носителят на златен медал в паралелния слалом от световното по сноуборд за младежи и девойки в Банско 2023 – Петър Гергьовски!”, призоваха организаторите.

Петър Гергьовски е новият световен шампион по сноуборд за младежи

На двете държавни първенства по биатлон в Белмекен чепеларските състезатели постигнаха много добри резултати. Възрастовите категории бяха : мъже и жени, младежи и девойки старша възраст и младежи и девойки.

Биатлонистите от СК “Рожен-Чепеларе 2016” се представиха отлично. Йорданка Йончева спечели общо три сребърни медала. Валентин Карабаджаков един сребърен и един бронзов медал.

Второ място има клуба и за щафета в състав: Цветелина Терзийска , Тони Учикова и Рая Йончева. Останалите състезатели също се представиха достойно, като завоюваха четвърти и пети места!

Представителите на КБ Чепеларе в категория мъже – Антон Синапов и Димитър Герджиков отново дадоха пример на последователите си за постоянство и трудолюбие.

Антон Синапов зарадва Чепеларе с два сребърни медала в дисциплините индивидуално и преследване, а също и бронз в спринта.

Димитър Герджиков, който днес празнува рождения си ден и сърдечно поздравяваме с пожелания за здраве, успехи и семейно щастие, стана 4-ти в спринта.

Община Чепеларе благодари на всички спортисти, на техните треньори и родители за неуморния труд и дисциплина, благодарение, на които ние всички се гордеем, че сме българи и че малкото ни Чепеларе не спира да дава толкова големи спортни величия на Света – тенденциозно.

Общината им пожелава здраве и стрeмеж към покоряване на още много лични и спортни върхове!

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура