РИОСВ – Смолян дарява средства от благотворителен базар за лечението на Гергана Павлова

01 Jul, 2016

RIOSVПостъпленията от благотворителен базар от конкурса на РИОСВ “Дарове от планината” ще бъдат дарени за лечението на Гергана Павлова, съобщиха от еко инспекцията. Общо 360 лв. са събрани от базара на конкурсните експонати и те ще бъдат предоставени за каузата за лечение на болната от рядко заболяване жена от Смолян, съобщи bta.bg
Конкурсът “Дарове от планината” е организиран от РИОСВ през 2015 г. Над 220 деца на възраст от 6 до 9 г. са участвали с творби от природни материали. Част от авторите са оставили експонатите, за да бъдат продадени на благотворителния базар. Във фоайето на инспекцията все още има творби от конкурса, които могат да бъдат откупени за благородната кауза. Екипът на РИОСВ ще дари и лични средства за лечението.
Гергана Павлова страда от изключително рядка болест. Необходимата сума за лечението е непосилна за жената, която отглежда 11- годишната си дъщеря. В медиите бе разпространен зов за помощ за спасяването на Гергана, която е изправена пред диагнозата, че й остават 10 месеца живот. Всички, които искат да се присъединят към каузата за спасяването на Гергана, могат да внесат своята лепта на следната банкова сметка, която е разпространена в медиите:

IBAN BG66CECB979010B2148000

BIC : CECBBGSF

Гергана Павлова

Телефон: 0894 321021

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура