Стартира Български панаир на модата в Смолян

22 May, 2016

1Националното изложение на производителите БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА стартира на 23 май /понеделник/ в изложбени бунгала на пл.”Свобода” в стария център и ще продължи до 28 май /събота/. Над 30 български компании представят своите най-нови стоки и модели – дамска и мъжка конфекция, трикотаж и бельо, чанти, кожени изделия, детски стоки, козметика, аксесоари.

Организатор на смолянското експо, което се провеждаше в предходните години пред Драматичния театър и във фоайето на ДНА, е Български Бизнес Форум. Целта на изложението е, както да презентира и подпомогне българското производство, така и да даде възможност на крайните клиенти и потребители да закупуват качествени стоки на производствени цени.

Участие в БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА вземат производители, занаятчии, търговци и предприемачи – водещи български фирми от цялата страна, като някои от тях се представят за първи път в Смолян и със сигурност ще събудят интереса на посетителите. За собствениците на магазини и местни търговци остава възможността за директен контакт и покупки на едро от участващите фирми – производители и дистрибутори на български стоки и директни вносители от ЕС.

Само от 23 до 28 май, БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА предлага среща с качественото българско производство на неговата истинска цена! За да сте в крак с модата, посетете Панаир на модата!

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура