Кметът Николай Мелемов се срещна със смолянските офроуд състезатели

28 Apr, 2016

phpgmXbg79596Кметът Николай Мелемов се срещна с нашите участници в Националния траялен шампионат на България по офроуд . Градоначалникът им благодари лично, защото те вече са фактор в това състезание и прославят община Смолян. Нашите майстори зад волана имат едно първо място в клас „модифициран” и дебютанти в клас „стандартен”, които са на второ място. Това е много голям успех, защото другите екипажи от страната са доста назад в класирането, уточни председателят на Авто-мото клуб „Смолян“ Григор Павлов.
Обсъдено беше и предложението на Павлов през октомври т.г. в Смолян да се проведе тридневен фест форум по офроуд, в който да участват над 200 екипажа от цялата страна. Мелемов се ангажира да помогне на състезателите с гориво, както и с организацията на форума.
Офроуд състезателите изразиха готовност да помагат на община Смолян и при евентуални бедствени ситуации, защото разполагат с високопроходима техника.
Наскоро те проведоха благотворително автомобилно шоу в село Полковник Серафимово, от което събраха 2200 лв. и ги дариха на собственичката на опожарената къща в село Момчиловци.

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура